Bewaak uw processen met M2M en telemetrie

Systemen zonder betrouwbare communicatieverbindingen – vast én draadloos – raken regelmatig in storing en wij kunnen ze daarom onvoldoende vertrouwen. Wij leveren alles-in-1 oplossingen voor hosting en verbindingen (telefoon, internet, draadloos). Slimme en betrouwbare M2M-oplossingen voor het op afstand bedienen, uitlezen, koppelen en ondersteunen van machines en installaties. Ook voor 30 jaar oude apparatuur. Of als het voor een dag of een week is.

RAM Mobile Data heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het leveren van vaste en of draadloze (KPN, T-Mobile, Vodafone, etc.) netwerken en beschikt dan ook over de nodige kennis en apparatuur om haar klanten van de meest optimale oplossing te voorzien. In de loop der jaren heeft RAM de meest uiteenlopende projecten van de benodigde datacommunicatie voorzien, denk o.a. aan parkeer route informatiesystemen, meetinstallaties voor water- en rioolgemalen, tankinstallaties, flitspalen, verkeerslichten, grensbewaking, etc.

Om dergelijke bedrijfskritische oplossingen te realiseren werken wij intensief samen met onze bestaande business en/of technology partners; maatwerktrajecten zijn dus geen probleem voor RAM Mobile Data.

Machine to Machine oplossingen

Voor het optimaliseren van uw communicatie- en productieprocessen bieden wij diverse voordelen:

  • 1 Aanspreekpunt voor uw datacommunicatie en hosting
  • Koppeling met diverse vaste en draadloze netwerken
  • Toekennen van vaste IP-adressen (o.a. voor KPN, T-Mobile, Vodafone, Mobistar & Proximus)
  • Veiligheid: geen ongewenste toegang, spam, virussen en spyware
  • 2-weg-dataverkeer mogelijk
  • Inzage in uw M2M communicatiekosten met Data SIM beheer

Oskar de Kogel
Oscar de KogelManager OOV

Heeft u te maken met verbindingen en netwerken die buiten de gebaande paden gaan? Dan ben ik graag uw sparringpartner voor een passende oplossing. | Tel: 030 – 2 390 390

Neem contact met ons op

Stuur ons een korte mail en we nemen snel contact met u op.