Vanaf nu uw IT-infrastructuur altijd op maat

Is uw organisatie recentelijk gegroeid of gekrompen dan is de kans groot dat de IT-infrastructuur aangepast moet worden aan de nieuwe wensen en eisen.

De huidige systemen geven organisaties de kans om flexibel met de infrastructuur om te gaan. Storage, netwerk en rekenkracht zijn niet meer gebonden aan het volledig in huis zijn. Een goede IT-infrastructuur beweegt met mee. Slim opgezet biedt het, Schaalbaarheid en Beheersbaarheid.

Cloud computing, open source en mobile platformen hebben het landschap aardig veranderd. Wij helpen organisaties door het ontwerpen, implementeren en beheren van nieuwe technologie. Door goed te kijken naar uw bedrijfsdoelstellingen en de gewenste functionaliteiten kunnen we een goed plan maken. Vanuit dit plan wordt de infrastructuur geplaatst waarmee de doelen gehaald kunnen worden.

 

De techniek achter een goede verbinding?

Centraal in Nederland, beschikken wij over een eigen modern datacentrum. Wij werken met kwalitatief bewezen componenten en vanuit de filosofie dat betrouwbare innovatie plaats vindt vanuit bestaande bewezen technologie. U kunt bij ons terecht voor ICT-maatwerk op basis van stabiele, schaalbare oplossingen voor:

Netwerkbeheer

Wij zorgen ervoor dat uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Netwerken worden steeds complexer daarom is een betrouwbaar netwerk met professioneel beheer van cruciaal belang.

Beheer & Monitoring

Wij volgen hoe uw servers zich gedragen en meten het effect van eerdere maatregelen. De belasting van het systeem wordt 24/7 gemonitord waardoor er inzicht ontstaat in prestaties en tijdig strategische maatregelen genomen kunnen worden.

Serverbeheer doen we volgens het principe fixed price/full service. Dit betekent dat eventuele storingen geen extra facturen opleveren.

Hosting

Uw organisatie wil geavanceerde oplossingen en diensten, want die levert tenslotte ook een state of the art dienst of product. Met huidige en toekomstige ICT-ontwikkelingen wordt ICT in eigen beheer complexer en duurder. Door de hosting bij RAM onder te brengen hoeft u geen energie te besteden aan investeringen in hardware, software en in mensen en hun continue kennis en ontwikkeling.

Beschikbaarheid van 99.982%

Bij het ontwerp en de bouw zijn wij uitgegaan van de richtlijnen voor Tier-3 datacentra. Ons datacenter voldoet aan de stroomvoorziening en datacommunicatie eisen van Uptime Institute Tier Standard: Tier Classification System III. Hiermee garanderen wij een minimale beschikbaarheid van 99.982%.

Neem contact met ons op

Stuur ons een korte mail en we nemen snel contact met u op.