antenne-verbindingen

RAM MOBILE DATA

RAM Mobile Data beschikt over kennis en toegang tot diverse draadloze technologieën, maar ook vaste verbindingen. Denk aan verschillende diensten zoals Bediening op Afstand Ventilatie (BOA-V), Monitoring op Afstand Bruggen (MOA-B) en netwerktoepassingen voor Pinautomaten en BCT’s (Boardcomputers) van de Taxi’s.

Lees meer op: www.RAM-mobiledata.nl

RAM Infotechnology

RAM Infotechnoloy heeft een uitstekende reputatie in betrouwbare innovatie ICT en zet in op duurzaamheid tussen de organisaties om processen optimaal vorm te geven. Door blijvend te investeren in de beheersing van techniek en proces versterken we onze professionele reputatie. Een team van betrokken en hoogopgeleide experts adviseren en bieden maatwerk voor veelal complexe vraagstukken.

Lees meer op: www.RAM-it.nl

infotechnology
Track-and-trace-driver

RAM track-and-trace

RAM track-and-trace heeft ervaring met zakelijke mobiliteitsoplossingen voor met name de bouw en service & installatie markt in de Benelux. Ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen, levert RAM voertuig-, persoons- en materieelgebonden track & trace systemen en analytics. Denk aan (fiscale) rittenregistratie, materieelbeheer, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, carsharing en eco driving. Daarbij staan innovatie, kwaliteit en goede service voorop.

Lees meer op: www.track-and-trace.nl

Neem contact met ons op

Stuur ons een korte mail en we nemen snel contact met u op.