Veiligheidsmaatregelen die passen bij uw organisatie en werkwijze.

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren ondervinden dagelijks hoe moeilijk het is om gegevens privé te houden. Het aantal digitale contacten intern en extern is groot en de kennis en bewustzijn omtrent digitale beveiliging gering. Wij denken met u mee in het verbeteren van de ICT security en het verbreden van de kennis.

Bewustzijn en advies

Door na te gaan hoe uw verbindingen en ICT zijn opgebouwd en de mensen werken kunnen we adviseren welke maatregelen aansluiten op de organisatie. Beveiliging is niet 1 oplossing maar een pakket aan tools en kennis die ervoor zorgen dat data niet toegankelijk is voor onbevoegden.

Een veilige omgeving

Het is geruststellend als u weet dat de digitale apparaten voor uw dagelijkswerk up-to-date zijn en voorzien van antivirus. Wij zorgen voor het centraal uitrollen en beheren van antivirussoftware en monitoren of alle computers (ook de mobiele devices) beschikken over de meest recente versie.

Uw netwerk en server zijn safe

Als u voor serverbeheer of netwerkbeheer kiest door RAM, dan geniet u ook van onze managed securitydiensten. Door preventief onderhoud en continue monitoring verkleinen wij de beveiligingsrisico’s tot het minimum.

Oskar de Kogel
Oscar de KogelManager OOV

 Heeft u te maken met verbindingen en netwerken die buiten de gebaande paden gaan? Dan ben ik graag uw sparringpartner voor een passende oplossing.  | Tel: 030 – 2 390 390

Neem contact met ons op

Stuur ons een korte mail en we nemen snel contact met u op.